Contact

Bartolus | advocaten

Telefoon: 020 8546 107

Email: info@bartolus.nl

Bezoekadres: NoMA House, Gustav Mahlerlaan 1212, 1081 LA Amsterdam

ROUTEBESCHRIJVING

Met de auto (via de A10)

Bij gebruik van een navigatiesysteem raden wij u aan om de volgende bestemming in te voeren: Clara Schumannstraat, 1081 LD, Amsterdam.

 

Vanuit de richting Utrecht (A2):

Vanaf de A2 rijdt u de A10 op (Ring Zuid). Op de A10, neem afrit nr. 9 Amsterdam – Buitenveldert (s109). Ga aan het einde van de afrit linksaf en houdt vervolgens rechts aan, richting Zuidas. Ga bij de stoplichten rechtsaf, De Boelelaan in. Ga op De Boelelaan 750 meter rechtdoor en vervolgens bij de stoplichten rechtsaf, de Beethovenstraat in. Ga op de Beethovenstraat rechtdoor, onder het viaduct door, en ga bij de stoplichten linksaf, de Strawinksylaan in. Ga op de Strawinskylaan rechtdoor, en bij de stoplichten linksaf, de Parnassusweg in. Ga op de Parnassusweg rechtdoor, onder het viaduct door en houdt zodra mogelijk rechts aan om af te slaan. Ga rechtsaf, de Gustav Mahlerlaan in. Na 100 meter ziet u aan uw rechterzijde de Clara Schumannstraat. Ga deze straat in, de parkeergarage van NoMA House bevindt zich rechts van u.

 

Vanuit de richting Den Haag / Schiphol (A4):

Vanaf de A4 rijdt u de A10 op (Ring Zuid). Op de A10, neem afrit nr. 8 Amsterdam – Oud Zuid – Buitenveldert (s108). Ga aan het einde van de afrit linksaf en houdt vervolgens links aan, richting VUmc/VU Campus. Ga bij de stoplichten linksaf, De Boelelaan in. Houdt op De Boelelaan de linkerrijstrook aan en ga na ca. 300 meter bij het stoplicht linksaf, de Gustav Mahlerlaan in. Blijf op de Gustav Mahlerlaan rijden tot u na 500 meter aan uw linkerzijde de Clara Schumannstraat ziet. Ga deze straat in, de parkeergarage van NoMA House bevindt zich rechts van u.

Met het openbaar vervoer

Met de trein:

Neem de trein naar station Amsterdam Zuid. Volg op station Amsterdam Zuid de uitgang Gustav Mahlerplein. Ga, zodra u het station uit bent, rechtsaf, de Claude Debussylaan in. Loop deze helemaal uit (300 meter). Aan het einde van de Claude Debussylaan gaat u naar rechts, om vervolgens bij de slagbomen het metrospoor over te steken. Loop vervolgens een klein stukje rechtdoor op het voetpad en steek bij de tramhalte aan uw linkerzijde de weg en de trambaan over. Ga linksaf het voetpad op en ga na 150 meter naar rechts, de Gustav Mahlerlaan in. De ingang van het pand (NoMA House) bevindt zich na 50 meter aan uw rechterzijde.

 

Met de metro (vanaf station Amsterdam Centraal):

Neem metro 51 (richting Westwijk) of metro 52 (richting Station Zuid) naar station Amsterdam Zuid. Volg op station Amsterdam Zuid dezelfde looproute als aangegeven bij de trein.